902.gr

Υπογράφω

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Βόλβης στο Σταυρό της Θεσσαλονίκης, επιχειρεί να μπλοκάρει η αστυνομία, που εξέδωσε και θυροκόλλησε απόφαση «απαγόρευσης της συγκέντρωσης».
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» έγκαιρα κατέθεσε αίτηση και πήρε έγκριση από το Δήμο προκειμένου να πραγματοποιήσει την προεκλογική της συγκέντρωση στο δημοτικό αμφιθέατρο του Σταυρού την Παρασκευή 16 Μάη, στις 7.30 το απόγευμα. Ταυτόχρονα, με αίτησή της ενημέρωσε και την αστυνομία.
Επειδή όμως κατατέθηκαν σχετικές αιτήσεις και από τους άλλους συνδυασμούς για διεξαγωγή των συγκεντρώσεών τους την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο, η αστυνομία αποφάσισε να πραγματοποιήσει κλήρωση. Κάλεσε τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών, παρέλειψε όμως - καθόλου τυχαία όπως φαίνεται - να καλέσει την υποψήφια Δήμαρχο Βόλβης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Αποφάσισε την παραχώρηση του αμφιθεάτρου σε άλλο συνδυασμό, αν και γνώριζε ότι είναι προγραμματισμένη - με έγκριση και του δήμου - η συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
«Είναι απαράδεκτη η παρέμβαση της αστυνομίας στη διευθέτηση των προεκλογικών συγκεντρώσεων», σημειώνει σε δήλωσή της η Βάσω Πολυζωίδου, υποψήφια Δήμαρχος Βόλβης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». «Η συγκέντρωσή μας θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Παρασκευή 16 Μάη, στις 7.30 το απόγευμα στο δημοτικό αμφιθέατρο του Σταυρού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Θέματα

Αναζήτηση

Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Μακεδονίας

ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ ΒΑΣΩ

  • Πτυχιούχος Φυσικομαθηματικής
  • Ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης,
  • Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βόλβης,
  • Μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Σταυρού
  • Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Ρεντίνας
  • Μέλος του Συντονιστικού Στρυμονικού ενάντια στην επένδυση Χρυσού
  • Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης