902.gr

Υπογράφω

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 περί Δ.Κ.Κ. και όμοιες άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης) σας καλούμε να συμμετάσχετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα (Στο Σταυρό) την 27η του μηνός Ιουνίου του έτους 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00΄, κατά την οποία θα γίνει συζήτηση και θα ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης
Ανακοινώσεις - Ενημέρωση από το Δήμαρχο

1. Ψήφιση Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών (Ο.Ε.Υ.) Δήμου Βόλβης.

(Εισηγητής Δήμαρχος)

2. Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων πρόσληψης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), για τις μη ανταποδοτικές υπηρεσίες και για τα ΝΠΔΔ του Δήμου Βόλβης, με βάση την αριθ.πρωτ.23307/16-05-2011 εγκριτική του ΥΠΕΣΑΗΔ

(Εισηγητής Νεστορούδης Κων/νος)

(Θέματα 3-5, Εισηγητής Τακατζόγλου Ηρακλής, Πολ. Μηχ. Δήμου Βόλβης)

3. Έγκριση παραλαβής τευχών δημοπράτησης του έργου «Μελέτη προστασίας και ήπιας ανάπλασης λόφου "ΡΑΧΩΝΙ" Μοδίου Δήμου Μαδύτου»

4. Έγκριση ένταξης του έργου «Μελέτη προστασίας και ήπιας ανάπλασης λόφου "ΡΑΧΩΝΙ" Μοδίου Δήμου Μαδύτου» στο πρόγραμμα LEADER.

5. Έγκριση πρωτοκόλλου Προσωρινής παραλαβής έργου "Επέκταση δικτύων αποχέτευσης Δήμου Μαδύτου – επέκταση δικτύων αποχέτευσης στον επεκταθέντα οικισμό του Τ.Δ. Νέας Μαδύτου και Τ.Δ. Μοδίου" Δήμου Μαδύτου.

(Θέματα 6-10, Εισηγήτρια Γιαλίδου Ανδριανή, Πολ. Μηχ. Δήμου Βόλβης)

6. Έγκριση Υποστηρικτικής Γεωλογικής και Γεωτεχνικής μελέτης του έργου «Αποχέτευση όμβριων και ακαθάρτων οικισμού Λουτρών Βόλβης & Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων με τη μέθοδο των τεχνητών υγροτόπων».

7. Έγκριση της επικαιροποιημένης οριστικής μελέτης του έργου "Αποχέτευση ακαθάρτων οικισμού Λουτρών Βόλβης" τρόπος εκτέλεσης και έγκριση πρότασης για ένταξη του έργου σε Ε.Π. του ΕΣΠΑ.

8. Έγκριση της επικαιροποιημένης προμελέτης του έργου "Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων οικισμού Λουτρών Βόλβης με την μέθοδο των τεχνητών υγροτόπων" τρόπος εκτέλεσης και έγκριση πρότασης για ένταξη του έργου σε Ε.Π. του ΕΣΠΑ.

9. Έγκριση της επικαιροποιημένης οριστικής μελέτης του έργου "Αποχέτευση όμβριων οικισμού Λουτρών Βόλβης" τρόπος εκτέλεσης.

10. Έγκριση της αριθ. 597/2008 τοπογραφικής μελέτης του έργου «Αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης από αμίαντο με σωλήνες PVC στο Δ.Δ. Νέας Απολλωνίας»

(Θέματα 11-17, Εισηγήτρια Καπετανικόλα Ευαγγελία, Πολ. Μηχ. Δήμου Βόλβης)

11. Λήψη απόφασης Δ.Σ. για τη συμμετοχή του Δήμου Βόλβης στην Πρόσκληση με τίτλο: «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του Άξονα προτεραιότητας 8: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού»

12. Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης με τίτλο: «Ανάδειξη αξιοθέατων και μνημείων των Δ.Δ. του Δήμου Βόλβης, μέσω της χαρτογραφικής απεικόνισής τους, της προβολής τους σε πινακίδες έκθεσης και της αναπαραγωγής τους σε ενημερωτικό – πληροφοριακό υλικό» στο Ε.Π. Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013, άξονας 4 «Εφαρμογή προσέγγισης LEADER», Μέτρο 41 «Στρατηγική Τοπικής ανάπτυξης», Υπομέτρο L313 «Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων», Δράση L313-2 «Σήμανση αξιοθέατων και μνημείων».

13. Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης με τίτλο Μετατροπή του πρώην δημοτικού σχολείου Τοπικής Κοινότητας Άνω Σταυρού σε εκθετήριο για την ανάδειξη της λαογραφικής/πολιτιστικής κληρονομιάς – Ανακαίνιση του πρώην δημοτικού σχολείου και τουαλετών – Προσθήκη Η/Χ – Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου» στο τοπικό πρόγραμμα «Προσέγγιση LEADER» Υπομέτρο L323 «Διατήρηση και αναβάθμιση της αγροτικής κληρονομιάς» Δράση L323-4 «Παρεμβάσεις σε υφιστάμενα κτίρια για τη μετατροπή τους σε μουσεία-συλλογές-εκθετήρια που σχετίζονται με τη λαογραφική/αγροτική/πολιτιστική κληρονομιά»

14. Έγκριση μελέτης «Μετατροπή του πρώην δημοτικού σχολείου Τοπικής Κοινότητας Άνω Σταυρού σε εκθετήριο για την ανάδειξη της λαογραφικής/πολιτιστικής κληρονομιάς – Ανακαίνιση του πρώην δημοτικού σχολείου και τουαλετών – Προσθήκη Η/Χ – Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου»

15. Έγκριση αριθ. 176/2010 μελέτης με τίτλο, "Μελέτη Αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμού Σχολαρίου" (Τοπογραφική Μελέτη)

16. Έγκριση αριθ. 175/2010 μελέτης με τίτλο, "Μελέτη αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμού προφήτη" (Τοπογραφική Μελέτη)

17. Περί καταβολής αντιτίμου προσκυρώσεων Δημοτικών εκτάσεων.

18. Έγκριση δηλωτικού σήματος Δήμου Βόλβης.

(Εισηγητής, Καρακίτσος Απόστολος)

19. Εξέταση εκθέσεως υπαλλήλου Δήμου, και λήψη απόφασης σχετικά με άπορο Δημότη.

(Εισηγητής, Λεοτόν Γεώργιος)

(Θέματα 20-34, Εισηγητής, αρμόδιος αντιδήμαρχος Λιάμας Διαμαντής)

20. Περί υπαίθριου Εμπορίου (Πλανόδιο – Στάσιμο ).

21. Απ' ευθείας ανάθεση προμήθειας υγρών καυσίμων Δήμου Βόλβης.

22. Ορισμός ορκωτών Λογιστών για εκκαθάριση λυόμενης κοινωφελούς επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Αγίου Γεωργίου

23. Ορισμός ορκωτών Λογιστών για εκκαθάριση λυόμενης Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Αρέθουσας.

24. Ορισμός ορκωτών Λογιστών για εκκαθάριση λυόμενης Κοινωφελούς επιχείρησης Τοπικής Ανάπτυξης Δήμου Απολλωνίας.

25. Ορισμός ορκωτών Λογιστών για εκκαθάριση λυόμενης Δημοτικής Κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Μαδύτου, με διακριτικό τίτλο "ΒΟΛΒΗ"

26. Ορισμός ορκωτών Λογιστών για εκκαθάριση λυόμενης Κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Ρεντίνας.

27. Αποδοχές Προέδρων & Αντιπροέδρων Διοικητικών συμβουλίων Νομικών Προσώπων Δήμου Βόλβης.

28. Ανανέωση συνδρομής ΄΄ Διαρκούς Ερμηνευτικού Κώδικα Πολεοδομικής Νομοθεσίας έτους 2011΄΄ .-

29. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού σε δημότη Δήμου Βόλβης

30. Κανονισμός εμποροπανηγύρεων Δήμου Βόλβης

31. Ρύθμιση οικονομικών εκκρεμοτήτων Δημοτικής Επιχείρησης Τοπικής Ανάπτυξης Ρεντίνας (ΔΕΤΑΡ), βάσει του Ν3939/11

32. Ρύθμιση οφειλών οφειλετών Δήμου, σύμφωνα με διατάξεις άρθρου 54 Ν. 3979/2011

33. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος 2011 Δήμου Βόλβης.

34. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού Δήμου Βόλβης, έτους 2011.

(ΘΕΜΑΤΑ 35-37, Εισηγητής, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Γκαγκάρης Αθανάσιος )

35. Ορισμός εκπροσώπου Δήμου Βόλβης με τον αναπληρωτή του, για συμμετοχή στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. στις 28-06-2011.

36. Μεταφορά, αποθήκευση και φύλαξη αρχείων αποφάσεων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβουλίων και Δημαρχιακών Επιτροπών πρώην Δήμων του Νεοσυσταθέντος Δήμου Βόλβης. Λήψη απόφασης.

37. Ορισμός τακτικού εκπροσώπου και του αναπληρωτή του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης που θα υπογραφεί μεταξύ της ΑΝΕΘ Α.Ε. και της ΔΕΥΑ Βόλβης για την υλοποίηση της Πράξης (Έργου) με τίτλο : «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΥΓΡΟΤΟΠΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΟΥΤΡΩΝ ΒΟΛΒΗΣ».

(ΘΕΜΑΤΑ 38-42, Εισηγητής ο Δήμαρχος)

38. Ενέργειες Δήμου Βόλβης, εις μνήμην πρώην Προέδρου Κοινότητας Σταυρού, κ. Τζιβελέκη Νικολάου.

39. Λήψη απόφασης σχετικά με ενέργειες Δήμου, για τη μετακίνηση μαθητών, κατά την νέα σχολική περίοδο 2011-2012.

40. Συμμετοχή Δήμου Βόλβης, στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΝΕΘ.

41. Συμμετοχή Δήμου Βόλβης στην τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρίας υπό την επωνυμία "ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" που θα συνέλθει στις 30-06-2011. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Βόλβης στην άνω τακτική Γενική Συνέλευση.

42. α.- Η με αριθμό πρωτ. 1339/24-04-2001 σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης "Αποτύπωση κτηματογράφηση – Υψομετρική μελέτη, Πολεοδομική μελέτη & μελέτη Πράξης Εφαρμογής στο έδαφος των οικισμών Α. Αρέθουσας Β.- Φιλαδελφείου Γ.- Ξηροποτάμου Δ. Ανοιξιάς Ε.- Σκεπαστού Στ.- Λίμνης Ζ.- Μαυρούδας & Η. Λευκούδας, καθώς και η ανάλογη μελέτη για τους οικισμούς Άνω και κάτω Στεφανινών"

β.- Η με αριθμό πρωτ. 2691/-3-07-2002 σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης ΣΧΟΟΑΠ Δήμου Αρέθουσας.

Λήψη αποφάσεων σε σχέση με την από 17/12/2010 προσφυγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας (υπόθεση C-601/10) – Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C63/22-23 της 26-02-2011 – EL, όσον αφορά, τη συμμόρφωση του τέως Δήμου Αρέθουσας και την πορεία της συμμόρφωσης του τέως Δήμου Εγνατίας, προς το Κοινοτικό Δίκαιο και όσον αφορά τη σχετική ενημέρωση του ειδικού γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

(Σχετικά: 1. Υπ. αριθ. πρωτ. 6669/21-02-2011 έγγραφο του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Δ/σης Μακεδονίας – Θράκης.

2. Υπ. αριθ. πρωτ. 23668/11-05-2011 έγγραφο του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Δ/σης Μακεδονίας - Θράκης.

3.- Επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης C63/22-23 της 26-02-2011 – EL.)

43. Τροποποίηση απόφασης κανονισμού λειτουργίας αιγιαλού.

(Εισηγητής, αντιδήμαρχος Ζωγράφος Βασίλης, Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.)

44. Ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Δήμου Βόλβης.

(Εισηγητής, αντιδήμαρχος Ζωγράφος Βασίλης, Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.)

45. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης Δήμου Βόλβης και Πανεπιστημίου Αιγαίου με τίτλο: «Εκτίμηση της ποιότητας περιβάλλοντος στο παράκτιο μέτωπο του Δήμου Βόλβης».

(Εισηγητής, αντιδήμαρχος Μπουρλής Γ.)

46. Λήψη απόφασης σχετικά με την προσωρινή χρήση, φύλαξη, αποθήκευση κινητού εξοπλισμού γηπέδων Beach Volley Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου

(Εισηγητής, αντιδήμαρχος Μπουρλής Γ.)

47. Λήψη απόφασης περί υποστήριξης Ν.Π.Δ.Δ. (Διοικητικής κ.λ.π) Δήμου Βόλβης.

(Εισηγητές, Δ.Σ. Βασιλάκης Δ., Βασιλειάδου Αν.)

48. Αιτήματα πολιτιστικών συλλόγων Δήμου.

(Εισηγητής, Δ.Σ. Βασιλάκης Δ.)

49. Εξέταση αιτήματος Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χαλκιδικής.

(Εισηγητής Δ.Σ. Δεμερτζής Γ.)

50. Λήψη απόφασης σε σχέση με τις προτάσεις της συσταθείσας, με την αριθ. 407/2011 απόφαση Δ.Σ, επιτροπής περί ρεμάτων εντός των διοικητικών ορίων Δήμου Βόλβης.

(Εισηγητές, αντιδήμαρχοι Ουζούνης Α. & Παπαγεράς Π.)

51. Λήψη απόφασης σε σχέση με τις προτάσεις της συσταθείσας, με την αριθ. 425/2011 απόφαση Δ.Σ , επιτροπής περί αξιολόγησης οχημάτων και μηχανημάτων έργων Δήμου Βόλβης.

(Εισηγητές, αντιδήμαρχοι, Ουζούνης Α. & Παπαγεράς Π.)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΚΑΓΚΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Θέματα

Αναζήτηση

Αρχείο

Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Μακεδονίας

ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ ΒΑΣΩ

  • Πτυχιούχος Φυσικομαθηματικής
  • Ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης,
  • Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βόλβης,
  • Μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Σταυρού
  • Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Ρεντίνας
  • Μέλος του Συντονιστικού Στρυμονικού ενάντια στην επένδυση Χρυσού
  • Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης