902.gr

Υπογράφω

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011
Ανακοινώσεις - Ενημέρωση από τον Δήμαρχο.

ΘΕΜΑΤΑ



(Εισηγητής Αν/ρχος κ. Ιορδανίδης Θ)

1. Εξέταση πρότασης Δημοτικής Κοινότητας Ν. Απολλωνίας περί καθορισμού κοινόχρηστης έκτασης Ν. Απολλωνίας, ως βοσκότοπο.

(Εισηγητής Πρόεδρος Δ.Σ. )

2. Συγκρότηση εκ νέου επιτροπής κατάρτισης Μητρώων Αρένων Δήμου Βόλβης, έτους 2011.

3. Ορισμός δύο τακτικών και δύο αναπληρωματικών μελών Δήμου Βόλβης, για την συγκρότηση οργάνου παρακολούθησης Προγραμματικής Σύμβασης για την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος με τίτλο "Μελέτη βελτίωσης και διαχείρισης βοσκοτόπων του Δήμου Βόλβης".



4. Ορισμός εκπροσώπων (γυναικών) Δήμου Βόλβης, για την συμμετοχή σε σεμινάρια επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης αιρετών γυναικών.

5. Τροποποίηση αριθ. 40/2011 απόφασης του Δ.Σ. περί σύστασης επιτροπής χορήγησης βεβαιώσεων για έκδοση αδειών Λαϊκών Αγορών.

6. Τελική ψήφιση κανονισμού καθαριότητας Δήμου Βόλβης

7. Λήψη απόφασης σχετικά με πρόταση Τ.Κ. Φιλαδελφίου για την μεταφορά Νεκροταφείων Τ.Κ. Φιλαδελφίου Δ.Ε. Αρέθουσας, Δήμου Βόλβης.

8. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Καθαρισμός υδρευτικών γεωτρήσεων στα Δ.Δ. του Δήμου Απολλωνίας».

(Εισηγήτρια Πολ. Μηχ. κ. Καπετανικόλα Ε.)

9. Έγκριση μελέτης αριθ. 303/2009, του έργου "Διαμόρφωση χώρου και κατασκευή αναψυκτηρίου στο Δ.Δ. Λίμνης" Δ.Ε. Αρέθουσας, Δήμου Βόλβης.

10. ΄Εγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, έργου, "Ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στο Δ.Δ. Νικομηδινού" Δήμου Βόλβης.

11. Έγκριση πρωτοκόλλου Οριστικής παραλαβής του έργου "Κατασκευή αγωγού στην περιοχή της "Ιρλανδικής" Τ.Δ. Βρασνών (για την διοχέτευση ομβρίων στη θάλασσα)" αριθ. μελ. 100/2009.

12. Έγκριση μελέτης προεκτίμησης αμοιβής για εκπόνηση μελέτης έργου "ΜΕΛΕΤΗ ΤΡΙΩΝ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 60 Κ.Μ." για την αντιπυρική προστασία του Δημοτικού δάσους Στεφανινών, προϋπολογισμού, 8.377,31€ μετά Φ.Π.Α., τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Βόλβης, έτους 2011.

13. Έγκριση μελέτης προεκτίμησης αμοιβής για εκπόνηση μελέτης έργου "ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ" για την αντιπυρική προστασία του Δημοτικού δάσους Στεφανινών, Δήμου Βόλβης, προϋπολογισμού, 7.649,79 € μετά Φ.Π.Α. , τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Βόλβης, έτους 2011.

14. Έγκριση μελέτης προεκτίμησης αμοιβής για εκπόνηση μελέτης έργου ΄΄ ΜΕΛΕΤΗ ΟΔΟΥ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΄΄ Δημοτικού δάσους Στεφανινών, από τη θέση "ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ – ΜΠΑΤΙΝΑ" ως τη θέση "ΑΞΙΩΤΗ – ΧΩΡΑΦΙ" προϋπολογισμού, 13.494,33 € μετά Φ.Π.Α., τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Βόλβης, έτους 2011.

15. Περί αλιευτικού καταφυγίου Ασπροβάλτας.

16. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 71/939 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά τους κληρονόμους Ιωάννη (Γιαννάκου) Κάλφα του Αθανασίου.

17. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 71/88 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά τον Δημητριάδη Δημήτριο.

18. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 71/283 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά την Παναγιωτίδου – Χαρίτου Μαρία.

19. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 71/283 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά τον Χαρίτο Αθανάσιο.

20. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 71/858 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά την Κούλγα Κλεοπάτρα.

21. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 71/437 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά τον Γεωργιάδη Δημήτριο.

22. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 71/658 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά την Γιαννούδη Ευαγγελία.

23. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 71/944 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά την Χρυσού – Ακύλα Ιουλία.

24. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 71/858 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά την Γιανταμίδου Ευαγγελία.

25. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 71/858 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά τον Σεφκετόγλου Χρήστο.

26. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 71/858 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά την Σεφκετόγλου Σωσάνα.

27. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 71/858 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά τον Γιανταμίδη Βασίλειο.

28. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 71/621 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά την Τριανταφυλλίδου Παρθένα.

29. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 71/692 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά τον Μπάρμπα Κων/νο.

30. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 71/439 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά την Νικολαίδου Χαρίκλεια.

31. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 99/41 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά τον Βακιρτζή Αριστείδη.

32. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 99/67 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά τον Σαββίδη Ιωάννη.

33. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 99/59 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά τον Στρίκο Ζήση.

34. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 99/35 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά τον Κοκκινίδη Θεόδωρο.

35. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την εισφορά σε γη που μετατρέπεται σε χρήμα, σύμφωνα με την αριθ. 99/35 διορθωτική πράξη εφαρμογής, που αφορά την Παραστατίδου Μαρία.

36. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία της Σεφκετόγλου Σωσάνας, σύμφωνα με την αριθ. 71/858 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

37. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Κοτζουλα Δημητρίου, σύμφωνα με την αριθ. 71/955 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

38. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία της Μπαμνιατζή Ανδριάνας, σύμφωνα με την αριθ. 71/995 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

39. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Γιανταμίδη Βασιλείου, σύμφωνα με την αριθ. 71/858 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

40. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Μπαναταδάκη Δημητρίου, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

41. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία της Κιουτσούκη Ελευθερίας, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

42. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία της Σταθοπούλου Ευαγγελίας, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

43. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Κυρνπέση Νικολάου, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

44. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία της Μαδεμτζόγλου Εύχαρις, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

45. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία της Χουρμούζη Ελένης, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

46. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία της Δέτση Ελένης, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

47. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Τσίγκου Παναγιώτη, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

48. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία των κληρονόμων Κόκκου Κων/νου, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

49. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία της Παναγιωτίδου – Χαρίτου Μαρίας, σύμφωνα με την αριθ. 71/283 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

50. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Χαρίτου Αθανασίου, σύμφωνα με την αριθ. 71/283 διορθωτική πράξη εφαρμογής.


51. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Σαμλίδη Κων/νου, σύμφωνα με την αριθ. 71/190 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

52. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία των κληρονόμων Τελίδη Ιωάννη, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

53. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Νάστου Βασιλείου, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

54. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Σαββόγλου Ιωάννη, σύμφωνα με την αριθ. 71/888 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

55. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Βουτσινά Χριστοφάνη, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής

56. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Αλεξανδρίδη Θεοδώρου, σύμφωνα με την αριθ. 71/13 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

57. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση κοινόχρηστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία της Καλούδη Ευανθίας, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

58. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση έκτασης Ο.Τ.Α. που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Κεφαλά Γεωργίου, με την αριθ. 99/2009 πράξη εφαρμογής.

59. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση έκτασης Ο.Τ.Α. που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Κεφαλά Γεωργίου, με την αριθ. 99/2009 πράξη εφαρμογής.

60. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση έκτασης Ο.Τ.Α. που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Ιορδανίδη Λαζάρου, με την αριθ. 99/2009 πράξη εφαρμογής.

61. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση έκτασης Ο.Τ.Α. που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία τα Χουρμουζιάδου Μαργίτσας, με την αριθ. 99/2009 πράξη εφαρμογής.

62. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση έκτασης Ο.Τ.Α. που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία τα Μακρίδου Δημητρούλας, με την αριθ. 99/2009 πράξη εφαρμογής.

63. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση έκτασης Ο.Τ.Α. που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία τα Γκουτσέλη Χαρίκλειας, με την αριθ. 99/2009 πράξη εφαρμογής.

64. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση έκτασης Ο.Τ.Α. που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία τα Τόγα-Τυριλώμη Άννας, με την αριθ. 99/2009 πράξη εφαρμογής.

65. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση έκτασης Ο.Τ.Α. που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Αμαραντίδη Απόστολου, με την αριθ. 99/2009 πράξη εφαρμογής.

66. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση έκτασης Ο.Τ.Α. που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Αμοιρίδη Νεόφυτου, με την αριθ. 99/2009 πράξη εφαρμογής.

67. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση έκτασης Ο.Τ.Α. που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Αμοιρίδη Βενιαμίν, με την αριθ. 99/2009 πράξη εφαρμογής.

68. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση έκτασης Ο.Τ.Α. που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Σαββίδη Ιωάννη, με την αριθ. 99/2009 πράξη εφαρμογής.

69. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για την μεταβίβαση έκτασης Ο.Τ.Α. που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία του Πρέντζιου Δημοσθένη, με την αριθ. 99/2009 πράξη εφαρμογής.

70. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Χαζαρίδη Χρήστου, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

71. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Κεσκινίδη Αλέξανδρου, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής

72. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Γιάμαλη Παναγιώτη, σύμφωνα με την αριθ. 71/360 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

73. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Πίτσιου Κυράννας, σύμφωνα με την αριθ. 71/842 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

74. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Τσιολάκη Στυλιανής, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

75. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Τσετσικα Φανής Χρήστου, σύμφωνα με την αριθ. 71/618 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

76. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Σκλαβουνου Ευφροσύνης, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

77. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Τουμπέλη Μαρίας, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

78. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Μπαρδάκη Στέργιου, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

79. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Γεωργιάδη Χρήστου, σύμφωνα με την αριθ. 71/871 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

80. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Μαγειρα Στυλιανής, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

81. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Γιαβασίδου Βασιλικής, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

82. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Γεωργίου Γεωργίου, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

83. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Γούμενου Μιχαήλ, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

84. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Μητρούδη – Μπαγκαλα Χρυσούλας, σύμφωνα με την αριθ. 71/852 διορθωτική πράξη εφαρμογής.

85. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Πλατάκη Ιωάννη, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

86. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας κληρονόμων Νεδάκη Ευάγγελου, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

87. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Δεμουρτζίδη Θεοδοσίου, σύμφωνα με την αριθ. 71 πράξη εφαρμογής.

88. Αίτηση για καθορισμό τιμής μονάδος για χρηματική αποζημίωση ιδιοκτησίας Χριστοφορίδου Κλημεντίνης, σύμφωνα με την αριθ. 99 πράξη εφαρμογής Βρασνών .

(Εισηγητής Αν/ρχος Ζωγράφος Β. )

89. Συγκρότηση επιτροπής σφράγισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

90. Επιβολή προστίμου για λειτουργία Καντίνας, χωρίς την απαιτούμενη από τον Νόμο άδεια λειτουργίας.

91. Τροποποίηση ρυμοτομίας στα Ο.Τ. 60 & 60Α της Δ.Κ. Ασπροβάλτας, Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου, Δήμου Βόλβης.

92. Περί ξύλευσης δάσους Ν. Μαδύτου.

93. Εκμίσθωση Δημοτικής έκτασης Τ.Κ. Νυμφόπετρας στην κ. Κυρίτση Στέλλα για ίδρυση Βουστασίου.

94. Εκμίσθωση Δημοτικής έκτασης Τ.Κ. Νυμφόπετρας στον κ. Κωνσταντινίδη Κων/νο, για ίδρυση Ποιμνιοσταίου.

95. Εκμίσθωση Δημοτικής έκτασης Τ.Κ. Νυμφόπετρας στον κ. Μπογιατζόγλου Μιχαήλ, για ίδρυση Βουστασίου.

96. Εκμίσθωση Δημοτικής έκτασης Τ.Κ. Νυμφόπετρας στον κ. Θεοφίλου Βασίλειο, για ίδρυση Ποιμνιοσταίου.

97. Εκμίσθωση Δημοτικής έκτασης Τ.Κ. Νυμφόπετρας στον κ. Σαββίδη Φώτιο, για ίδρυση Ποιμνιοσταίου.

98. Εκμίσθωση Δημοτικής έκτασης Τ.Κ. Σχολαρίου στον κ. Μπέζαρη Μιχαήλ, για ίδρυση κτηνοτροφικής μονάδας.

99. Εκμίσθωση Δημοτικής έκτασης Τ.Κ. Σχολαρίου στον κ. Δεσλή Αχιλλέα, για εγκατάσταση κτηνοτροφικής μονάδας.

100. Εκμίσθωση Δημοτικής έκτασης Τ.Κ. Σχολαρίου στους κ. Γαλανάκη Χαράλαμπο & Γαλανάκη Νικόλαο, για εγκατάσταση ποιμνιοστασίου.

(Εισηγητής Δ.Σ. Δεμερτζής Γεώργιος)

101. Τρόπος παραχώρησης οικοπέδου (Δημοτικό ακίνητο του ΟΤ57, συνολικού εμβαδού 1.263 τ.μ. του Ρ.Σ. Απολλωνίας του Δήμου Βόλβης) στο ΥΠΕΚΑ.

(Εισηγητής Δ.Σ. Ρόκκας Σταύρος)

102. Ανακατανομή χρηματοδότησης 10.200,00 € που χορηγήθηκε στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δήμου Αγίου Γεωργίου.

(Εισηγήτρια Πρόεδρος Ο.Κ.Π.Α.Π. κ. Βασιλειάδου Α.)

103. Λήψη απόφασης σχετικά με πρόταση Τ.Κ. Περιστερώνας.

(Εισηγητής Πρόεδρος ΟΠΑΠ Βασιλάκης Δ.)

104. Έγκριση διάθεσης πιστώσεων, πολιτιστικών εκδηλώσεων Δήμου Βόλβης, έτους 2011.

105. Επιχορήγηση Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Βόλβης.

106. Έγκριση ορθής επανάληψης προϋπολογισμού Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης, έτους 2011.

107. Παραχώρηση χρήσης κλειστών γυμναστηρίων και αμφιθεάτρων Δήμου Βόλβης, στον ΟΠΑΠ.

108. Περί μετακίνησης πολιτιστικών συλλόγων και αθλητικών ομάδων Δήμου Βόλβης, με λεωφορεία του Δήμου Βόλβης.
(Εισηγητής Δήμαρχος)

109. Νομικές ενέργειες Δήμου Βόλβης, ενόψει λειτουργίας διοδίων Ευαγγελισμού.

110. Συμμετοχή Δήμου Βόλβης, στην έκθεση POLIS (3-6/11/2011) και έγκριση διάθεσης πίστωσης.

111. Συμμετοχή Δήμου Βόλβης, στην έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ (18-20/11/2011) και έγκριση διάθεσης πίστωσης.



(Εισηγητής Αν/ρχος Λιάμας Δ. )

112. Ορισμός υπαλλήλου Δήμου (Ηλεκτρολόγου) για την συμμετοχή στην Επιτροπή ΕΚΠΟΤΑ για προμήθεια Ηλεκτρολογικού Υλικού Δήμου.

113. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού Δήμου Βόλβης, έτους 2011.

114. Κατανομή δόσης ΣΑΤΑ έτους 2011

115. Επιχορήγηση Ο.Π.Α.Π. & Ο.Κ.Π.Α.Π Δήμου Βόλβης.

116. Καταχώρηση διαφήμισης Δήμου Βόλβης, σε εφημερίδα, ενόψει Δ.Ε.Θ.

117. Εξέταση αιτήματος Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, Αγίων Κων/νου & Ελένης Λίμνης.

118. Εξέταση αιτήματος Δημότισσας.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΚΑΓΚΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Θέματα

Αναζήτηση

Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Μακεδονίας

ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ ΒΑΣΩ

  • Πτυχιούχος Φυσικομαθηματικής
  • Ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης,
  • Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βόλβης,
  • Μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Σταυρού
  • Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Ρεντίνας
  • Μέλος του Συντονιστικού Στρυμονικού ενάντια στην επένδυση Χρυσού
  • Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης