902.gr

Υπογράφω

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011
  Συνδημότισσες, συνδημότες

   η κυβέρνηση μας εκβιάζει με την απειλή της πτώχευσης, την ίδια στιγμή που ο λαός έχει πτωχεύσει με την εφαρμογή του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου. Αυτό δείχνει το αποτέλεσμα της πολιτικής , των ασταμάτητων μέτρων που υιοθετεί η κυβέρνηση με βάση τις δεσμεύσεις της και τις εντολές της τρόικας. Η ελληνική οικονομία βυθίζεται σε μια πρωτοφανή ύφεση που οδηγεί τον ελληνικό λαό στην απόλυτη εξαθλίωση . Η κυβέρνηση , όμως συνεχίζει αυτή την αντιλαϊκή πολιτική και επιβάλει διαδοχικά χαράτσια για να πληρώσει τους τοκογλύφους «δανειστές» της χώρας .
  Μειώνει μισθούς , επιβάλλει έκτακτα φορομπηχτικά μέτρα, απολύσεις που τις λέει εφεδρείες , οδηγεί τους εργαζόμενους στο περιθώριο, ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία, ενώ την ίδια στιγμή αφήνει στο απυρόβλητο το μεγάλο ιδιωτικό πλούτο και το κεφάλαιο , το οποίο εξακολουθεί να κερδοφορεί
    . Για όλους τους παραπάνω λόγους η Επιτροπή Αγώνα Βόλβης ενάντια στα χαράτσια, η οποία συγκροτήθηκε πρόσφατα , θεωρεί ότι δεν πρέπει να ανεχθούμε τη συνεχόμενη αφαίμαξη του εισοδήματός μας, δεν πρέπει να τα πληρώσουμε, δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μας κόβουν το ρεύμα και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που θεωρούνται δημόσια αγαθά . Άλλωστε , το τέλος ακίνητων και η έκτακτη εισφορά δεν ισχύουν μόνο για φέτος αλλά μέχρι το 2014 και το 2015 αντίστοιχα.
    Η Επιτροπή Αγώνα Βόλβης προτρέπει τους εργαζόμενους , τους ανέργους , τους μικροεπαγγελματίες & αυτοαπασχολούμενους τους νέους και γενικά όλους τους Έλληνες πολίτες να συγκροτήσουμε συλλογικές μορφές οργάνωσης , ανυπακοής και αντεπίθεσης ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα .
 
Καλεί , λοιπόν τους πολίτες της περιοχής μας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 – 10 – 2011 και ΩΡΑ 10.00 Π.Μ. στην είσοδο της ΔΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ για να διαμαρτυρηθούμε όλοι για τα χαράτσια της κυβέρνησης.



                ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ Χ Α Ρ Α Τ Σ Ι Α .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Θέματα

Αναζήτηση

Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Μακεδονίας

ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ ΒΑΣΩ

  • Πτυχιούχος Φυσικομαθηματικής
  • Ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης,
  • Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βόλβης,
  • Μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Σταυρού
  • Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Ρεντίνας
  • Μέλος του Συντονιστικού Στρυμονικού ενάντια στην επένδυση Χρυσού
  • Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης